+31 6 383 19890 info@shivascoaching.nl

Kies voor jouw eigen fysiek gezond én vitale leven.

Get fit for Life, not just for Summer

De sleutel van verandering zit in jou.

Ik help je graag deze te vinden en in te zetten. Zodat jij jouw balans vindt en weer gelukkig en vol energie in het leven kan gaan staan.

Ben jij toe aan de volgende stap? Vul dan mijn contactformulier in voor deze volgende stap. Jij bent van harte welkom.

Coaching is persoonlijk waarbij een juiste klik van belang is. Wil je weten of ik voor jou de juiste coach bent? Plan dan gratis een kennismaking in en laten we samen kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Klik dan op de onderstaande knop. De afspraak is definitief nadat ik hem aan jou heb bevestigd.

Ik neem zsm contact met je op!

 

Contactformulier

15 + 11 =

Ik gebruik jouw gegevens alleen om contact met jou op te nemen en desgewenst om een kennismakingsgesprek met je te plannen.

Wie ben ik?

Ik ben Sharon de Groot. Als leefstijl- & vitaliteitscoach is het mijn missie om jou te helpen grip op jouw leven te krijgen. Waarbij we streven naar een voor jou waardevol leven, waarin jij intens kan genieten, voelt dat je echt leeft en dat gaat doen wat jou gelukkig maakt. 

Na mijn loopbaan als Officemanager heb ik de switch gemaakt naar coach en mij gespecialiseerd in voeding, leefstijl, vitaliteit en adoptienazorg. Mijn hartje gaat sneller kloppen bij het ondersteunen en begeleiden van mensen naar het creëren van hun balans voor een fysiek gezond én vitaal leven.

Met het volgen van diverse opleidingen, mijn eigen levenservaring, opgedane inzichten vanuit diepte punten maar ook vanuit ontelbare mooie gelukkige momenten, heb ik mijn schatkist weten te vullen met tools en ervaring die ik graag inzet tijdens mijn sessies.

Ik schroom daarnaast ook niet om mijn gevoel van empathie, mijn eigen  kwetsbaarheid, mijn liefde voor diepgang en mijn gevoel voor humor in te zetten.

 

 

Locatie

Ik ben aangesloten bij het multidisciplinaire team van Work With Care in Velserbroek.

Mijn praktijkruimtes bevinden zich in;

Openingstijden

  • Maandag; 11.00 – 16.00 uur in Schagen
  • Dinsdag; 09.00 – 16.00 uur in Velserbroek
  • Woensdag; gesloten
  • Donderdag; 09.00 – 15.00 uur Velserbroek (desgewenst in Schagen)
  • Vrijdag; 11.00 – 15.00 uur in Velserbroek (desgewenst in Schagen)

 

Zij hebben reeds contact met mij opgenomen;

Super fijn hoe Sharon met een ieder omgaat. Ik voelde me gelijk op mijn gemak en makkelijk mee te praten. Denkt mee en plaatst mensen of oplossingen niet in hokjes maar kijkt echt naar jou als persoon en wat voor jou werkt!

Resultaat;

Meer balans, meer energie en de juiste tools

Natasja

hulpvraag mbt gezonde voeding

Ik heb geleerd mezelf minder druk te maken om dingen waar ik geen invloed op heb. Zo kan ik het (sneller) gaan loslaten en mezelf richten op nieuwe dingen zodat het oude weggaat.

Ik voel me vertrouwd bij Sharon en heb ervaren dat ik altijd bij haar terecht kan wanneer ik een luisterend oor nodig heb. Dat geeft mij het gevoel dat ze er voor mij is.

Mandy

Hulpvraag Leefstijl en Vitaliteit