Creëer jouw eigen fysiek, mentaal en emotioneel gezonde én gelukkig leven.

Niet voor even maar voor de rest van jouw leven.

De sleutel van verandering zit in jou.

Ik help je graag deze te vinden en in te zetten. Zodat jij jouw balans vindt en weer gelukkig en vol energie in het leven kan gaan staan.

Ben jij toe aan de volgende stap? Vul dan mijn contactformulier in voor deze volgende stap. Jij bent van harte welkom.

Coaching is persoonlijk waarbij een juiste klik van belang is. Wil je weten of ik voor jou de juiste coach bent? Plan dan gratis een kennismaking in en laten we samen kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Klik dan op de onderstaande knop. De afspraak is definitief nadat ik hem aan jou heb bevestigd.

Ik neem zsm contact met je op!

 

Contactformulier

6 + 4 =

Ik gebruik jouw gegevens alleen om contact met jou op te nemen en desgewenst om een kennismakingsgesprek met je te plannen.

Wie ben ik?

Ik ben Sharon de Groot. Als NLP Life & Leefstijlcoach is het mijn missie om jou te helpen een levensstijl te creëren die voor jou wel goed werkt.

Of jij je fitter wilt voelen, naar meer rust en energie verlangt, zelfvertrouwen & focus wenst of juist vrijheid wil ervaren in het doen, denken en voelen…..

Wat je doel ook is, jij verdient het om je (weer) gelukkig(er) te voelen. 

Na mijn loopbaan als Officemanager heb ik de switch gemaakt naar coach en mij laten opleiden tot BGN Gewichtsconsulent en NLP Master Practitioner (NLP Trainer io) en ligt mijn specialisme op het gebied van voeding, leefstijl, AD(H)D en Adoptienazorg.

Mijn hartje gaat sneller kloppen bij het ondersteunen en begeleiden van mensen naar het creëren van hun eigen levensstijl die wel goed werkt en dus ook goed vol te houden is. 

Met het volgen van diverse opleidingen, mijn eigen levenservaring, opgedane inzichten vanuit diepte punten maar ook vanuit ontelbare mooie gelukkige momenten, heb ik mijn schatkist weten te vullen met tools en ervaring die ik graag inzet tijdens mijn sessies.

Ik schroom daarnaast ook niet om mijn gevoel van empathie, mijn eigen  kwetsbaarheid, mijn liefde voor diepgang en mijn gevoel voor humor in te zetten.

 

 

Locatie

Ik ben aangesloten bij het multidisciplinaire team van Work With Care in Velserbroek.

Mijn praktijkruimte bevindt zich in;

Openingstijden (offline)

  • Maandag; in overleg
  • Dinsdag; op afspraak van 09.00 – 16.00 uur 
  • Woensdag; op afspraak van 09.00 – 12.30 uur
  • Donderdag; in overleg
  • Vrijdag; op afspraak van 11.00 – 16 uur (oneven week 18.00 – 20.00)
  • Zaterdag; in overleg