Shivas Coaching

Menu’s op Maat

Menu’s op Maat

Makkelijk, persoonlijk & inspirerend

Je wilt graag jouw eetpatroon gezonder maken en daarmee een blijvend gezond gewicht creëren zonder te jojo-en. Je mist alleen soms wat inspiratie om jouw voeding gezond en gevarieerd te maken en houden.

Of zoek je een kickstart voor jezelf waarbij dagelijks recepten en ideeën jou ondersteunen en voor duidelijkheid en overzicht zorgen.

Bij Shivas Coaching kan je voor Weekmenu’s op Maat kiezen – jouw gezin kan ook gewoon mee eten – en zelf daar eerst mee aan de slag gaan. En dat voor slechts €9,95 per maand.

Toch coaching?

Mocht je daarbij toch een steuntje in de rug fijn vinden om je leefstijl duurzaam te veranderen dan is persoonlijke coaching door mij on- of offline natuurlijk mogelijk. Kijk hier voor meer informatie.

Jouw persoonlijke situatie

Wil jij die menu’s welke afgestemd zijn op jouw persoonlijke situatie (denk hierbij aan jouw lichaamssamenstelling, leefstijl, sport en overige activiteiten) en ook nog eens rekening houdt met jouw voedingsvoorkeuren? Vul dan snel jouw wensen in en ontvang de voor jou op maat gemaakte weekmenu’s voor slechts €9,95 per maand.

Voor jou ideale op Maat gemaakte Menu’s

“Lekkere menu’s en verantwoorde recepten gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding. “

Tel.nr.

06 – 383 198 90

Email

info@shivascoaching.nl

Bezoekadres

Zadelmakerstraat 44, Velserbroek