Jij bent zoveel meer dan geadopteerd.

Als Lifecoach ben ik ook gespecialiseerd in Adoptie. Ik ben zelf geadopteerd toen ik 4 maanden was uit Indonesië. In mijn begeleiding gebruik ik hoofdzakelijk oplossingsgerichte technieken en de mogelijkheden vanuit het NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren).

Als ervaringsdeskundige heb ik voor menig medegeadopteerden een steuntje in de rug mogen zijn in het creëren van regie over hun eigen leven.

Bewustwording

Bewustwording als geadopteerde zorgt voor het helder krijgen van Wat Wel Werkt voor jou maar ook zeker Wat Niet Werkt voor jou in bepaalde situaties. Het blootleggen van deze vaak onbewuste processen zorgt voor het vergroten van zelfkennis.

Herkennen en erkennen

Je leert te herkennen en erkennen van dat wat er in jouw omgeving maar ook in jouw lichaam is. Gevoelens zoals bijvoorbeeld stress of het ervaren van geluk.

Belemmeringen

Door het in kaart brengen van jouw belemmeringen krijg je overzichtelijk wat jij kan doen om persoonlijk te groeien en dus sterker te worden.

 

Accepteren

Accepteren wat er is doe je niet om ervoor weg te lopen of anderen te vergeven maar om ruimte te creëren in én voor jezelf. Zodat je de last die jij op je schouders draagt kan gaan verlichten.

Wil jij ook die ruimte gaan creëren en het gevoel ervaren van dichter bij jezelf komen te staan? Wil jij ook leven met het gevoel van vrijheid, rust en geluk zodat jij ook de rest van jouw leven het beste van jouw leven kan gaan maken? Voel je vrij om een kennismakingsgesprek met mij in te plannen. Je leeft per slot van rekening maar één keer.

Jij bent het meer dan waard!