NLP Lifecoach

Leer meer over jezelf, over doen Wat Wel Werkt en over hoe jij jouw levensstijl zelf kunt creëren.
Start vandaag nog met het creëren.
Ik help je graag met Coaching op Maat.

Lijk je aan de buitenkant zo gelukkig maar voel je je van binnen vooral niet zo?

Dan kan begeleiding door mij als NLP Life Coach jouw volgende stap zijn wanneer je niet meer vast wilt zitten en toe bent aan verandering.

Door middel van verschillende (NLP) technieken leer je effectief te communiceren met jezelf maar ook met anderen. Je ontvangt tools om inzicht te krijgen in gedrag van anderen én jezelf, die je desgewenst kunt veranderen. Je komt (letterlijk en) figuurlijk weer in beweging.

Ik help jou bij het vinden van antwoorden op vragen die jou naar jouw intense verlangen zullen brengen. Ik voorzie je van tools die jou helpen groeien op persoonlijk vlak, zoals wanneer je bv grip (terug) wilt op je eigen leven of het overzicht kwijt bent geraakt en focus wilt.

Wat is een NLP Life Coach?

NLP staat voor...

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en is een methode op het gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

Wat doet een NLP Life Coach?

Als Life Coach, ben ik jouw steun in de rug, die gebruik maakt van de NLP-methode om samen met jou op zoek te gaan naar jouw intense verlangen(s) en ook naar hoe jij daar gaat komen.

Wanneer kan een NLP Life coach jou helpen?

Ik help jou vooral met groeien op persoonlijk vlak wanneer je vastloopt en/of graag verandering wilt, zoals wanneer je bijvoorbeeld grip (terug) wilt op je leven of het overzicht bent kwijt geraakt.

Het verschil tussen Life en Leefstijlcoaching?

Als Life coach help ik je met vragen zoals wie jij bent, wat jouw verlangens zijn en help ik je meer focus te creëren in je (werk/privé/sociale) leven.

Als Leefstijlcoach begeleid ik je naar een levensstijl (voeding, beweging, ontspanning en mindset) die voor jou goed vol te houden is met als doel balans in je leven voor een goede gezondheid.

Waarom kan ik jou als Life coach verder helpen met NLP?

“Alhoewel er vaak gezegd wordt dat een coach niet nodig is, kan iedereen er wel een gebruiken.”

Coaching met de NLP methode is een krachtige manier die voor verandering én resultaat zorgt.

Het bepalen van richting...

Zonder bestemming zal je nergens komen. En blijf je doelloos ronddwalen.

Als NLP Life Coach help ik je jouw doel te achterhalen en de focus daarop te houden. Samen bepalen we de kleine, haalbaar te nemen stapjes richting jouw verlangen.

Creëer de juiste mindset.

Een helpende mindset is een andere manier van denken dat je helpt om te gaan met bepaalde situaties in het leven.

Door positiever te leren denken ontstaan er mogelijkheden/oplossingen, wat situaties makkelijker en dragelijker kan maken.

Hoe kan je het anders doen dat iets wel haalbaar is? Hoe zorg ik voor balans zodat ik mijn energie beter kan verdelen.

Maar ook wat zou je van een moeilijke situaties kunnen leren.

Uitstelgedrag zal tot het verleden gaan behoren.

Het is gemakkelijk om in jouw comfortzone te blijven zitten, terwijl de groei daar juist buiten ligt. Ik help je op een laagdrempelige manier pijn om te zetten in een vorm van brandstof en niet helpend gedrag daadwerkelijk te veranderen.

Kijk eens wat vaker in de spiegel.

Als coach confronteer ik je liefdevol met jouw eigen gedrag. Daarmee maak ik je bewust van wat er gebeurt en leer je op een andere manier naar jezelf kijken. Zo krijg je inzichtelijk waar en hoe het ook anders kan.

Helderheid geeft meer focus.

Als coach ben ik getraind in het stellen van goede vragen waardoor je net een stapje verder gaat dan jouw eigen antwoord op een vraag.

Ik help je daarmee duidelijkheid te scheppen in wie jij bent en waar je naar toe wilt. Ontdek wat ervoor zorgt dat jij zo je bed uitspringt!

Hoe ik werk als NLP Life coach?

Als gecertificeerd NLP Master Practitioner…

ken ik de fijne kneepjes van de NLP methodiek. Als Life coach help ik je met deze methode niet alleen je intense verlangens van het leven helder te krijgen maar ook succesvol te (gaan) bereiken.

Bewustwording

Ik maak je bewust van onbewuste processen, zorg voor inzicht over jezelf en leg je eigen beperkende gedachten bloot. Ook gaan we aan de slag met niet helpend gedrag wat we gaan omzetten naar positiviteit incl. dito mindset.

Startpunt

Hiervoor gebruik ik tijdens de intake het coachmodel. Waarmee we tijdens het hele traject mee aan de slag gaan. We bespreken tijdens de intake de gewenste situatie, waar je nu staat, wat je tegenhoudt en over welke hulpmiddelen jij beschikt om obstakels aan te gaan.

Plan

Samen maken we een actieplan aan de hand van dat wat we besproken hebben en houden het plan als leidraad aan tijdens jouw traject.

Hoe het werkt

Kennismaking

Tijdens een telefonische/online/offline kennismaking gaan we beide na of er een klik is om te gaan samenwerken.

We bespreken welk traject bij jouw wensen past, al zijn losse sessies natuurlijk ook gewoon mogelijk.

We plannen hierna een intakegesprek.

i

Creëer je eigen plan

Na de kennismaking start ieder traject of losse sessie met een intakegesprek.

Tijdens het intakegesprek leggen we in een plan vast wat je wilt bereiken en welke stappen jij te zetten hebt.

Het plan levert niet alleen al inzichten op maar geeft je ook alvast richting.

Bereik je verlangen(s)

Samen bekijken we jouw realistische maar ook haalbare verlangens en welke stapjes er genomen kunnen worden om daar te gaan komen. 

Samen gaan we op zoek naar jouw antwoorden op jou vragen om te komen bij jouw verlangens.

Coachingsmogelijkheden

Intakegesprek (90 min)

Alhoewel ik al een indruk heb van jouw hulpvraag, brengen we tijdens het intakegesprek niet alleen jouw huidige situatie in kaart maar ook de details van jouw verlangen(s), obstakels en mogelijkheden.

Zo hebben we goed helder wat er te doen is en geeft het je meteen al zoveel nuttige inzichten dat je tegelijkertijd al je de eerste stap(jes) naar verandering hebt ervaren.

€ 85

Coachingssessie (75 min)

Wat fijn dat je er bent!

Inmiddels weten we van elkaar wat we kunnen verwachten – en wie we zijn – en kunnen we samen aan de slag gaan op weg naar jouw verlangen(s).

Je weet waarom je er bent en wat je wilt bereiken. We kijken samen naar wat jij nodig hebt en hoe je het kan gaan oplossen. Wat wil je vandaag bereiken? Of welke verandering wil je vandaag maken?

Wat jouw verlangen ook is, de regie ligt volledig in jouw handen tijdens onze gesprekken.

€ 70

3 maanden NLP Lifecoaching

Wil je een levensstijl die echt bij jou past en jou ook beter laat voelen?!! Samen creëren we niet alleen overzicht en focus maar uiteindelijk ook rust in je hoofd en lijf.

Van wie je denkt te willen zijn naar wie jij bent én doen wat voor jou wel goed werkt en bij je past.

Doe dat wel goed werkt voor jou! Creëer jouw eigen leven voor meer grip.

Meer details

Dit traject is voor jou wanneer je klaar bent voor echte en blijvende verandering. Je loopt vast in zaken en bent er klaar voor om uit die vicieuze cirkel te stappen.

Ik help je graag overzicht te krijgen in jezelf, je zelfkennis te vergroten op weg naar jouw intense verlangen(s) en in beweging te komen. Mijn begeleiding is coaching op maat wat betekent dat ik jou ondersteun in wat jij nodig hebt op dat moment.

Het traject bestaat uit;

⇒ intakegesprek van 90 min

⇒ 3 gesprekken van 75 min

⇒ 1 terugkomgesprek

⇒ werkboek

⇒ nadenkopdrachten voor thuis

⇒ de mogelijkheid om tussentijds via de mail te contacten