Je hoeft helemaal niets, de keuze is aan jou!

Klaar voor verandering maar je weet niet waar je kan beginnen?

Veel diëten en afvalprogramma’s werken niet omdat ze vaak alleen maar gericht zijn op het verliezen van het gewicht zelf.

Als Leefstijlcoach ga ik voor het totale plaatje.

Dat is de key tot een succesvolle blijvende verandering in jouw leefstijl.

Herken jij jezelf in;

 • Je wilt een gezonde(re) leefstijl maar je weet niet waar je kan beginnen
 • Kan blijvend afvallen wel?
 • Mag ik wel alles eten?
 • Een andere leefstijl kost teveel tijd.
 • Val ik er echt wel door af? Krijg ik echt wel meer energie?
 • Je wilt het graag goed doen op een manier dat voor jou goed vol te houden is, ook in combinatie met je gezin.
 • Je zoekt laagdrempelige begeleiding en coaching voor die stok achter de deur of dat duwtje in de rug

Je goed voelen zit ‘m meestal niet in alléén een paar kilo’s kwijt raken. Een gezonde(re) leefstijl gaat niet alleen om gezond eten en drinken.

Leefstijlcoaching

Je fit voelen, rust in je hoofd creëren, je mentaal sterk voelen zijn enkele pijlers die bijdragen aan jouw fysieke gezondheid om een nieuwe blijvende leefstijl te creëren.

Als Leefstijlcoach ondersteun en begeleid ik jou op al het gedrag dat hieraan bijdraagt. Ik ga samen met jou voor het totaalplaatje van;

 • Voeding
 • Beweging
 • Slaapmanagment
 • Stressmanagement

Voor jouw ideale balans gaan we jouw (ongewenste) gewoontes doorbreken en van nieuwe voorzien die passen bij jouw persoonlijke nieuwe gezonde leefstijl, en op zoek naar knelpunten.

Ik leer jou gezonde keuzes te maken op het gebied van voeding. Ook meten we jou gewicht, spier en vetmassa voor een compleet beeld van jouw lichaam.

We nemen jouw slaap- en stressmanagement onder de loep en voeren waar nodig veranderingen door.

Als honger niet het probleem is, dan is eten niet de oplossing.

Klaar met het gevoel van geleefd worden en toe aan vrijheid?

Stress op het werk, over je gezondheid, over jezelf of door fysieke klachten kan ervoor zorgen dat je het gevoel hebt dat je geleefd wordt en dus beperkt wordt in je vrijheid.

Je bent keihard aan het overleven ipv te leven.

Herken jij jezelf in;

 • Last hebben van vermoeidheid en stress ervaren
 • Vermoeidheid omdat je minder slaapt?
 • Wil je meer bewegen maar weet je niet waar je kan beginnen?
 • Zit je niet lekker in je vel en weet je niet waar het vandaan komt?
 • Wil je meer positief denken;
 • meer energie en zin in het leven;

Jouw vitale gezondheid is een graadmeter als het gaat om de gezondheid van jouw flexibiliteit en rekbaarheid in het geval van tegenslag en stress.

Vitaliteitscoaching

Een vitaal leven ervaren is meer dan alleen fysiek gezond zijn. Het gaat hierbij ook om de energie die jij in je hebt om dingen te doen of aan te pakken.

Het geestelijk en lichamelijk in balans zijn wat jou staat stelt dat te ondernemen en te doen wat jij wilt doen.

Een ongezonde leefstijl kan van invloed zijn op jouw geestelijke gesteldheid in de vorm van vermoeid, stress, slecht slapen.

Jouw lichaam kan misschien wel al gezond zijn, maar als jij je geestelijk niet goed voelt, kan het zijn dat je een tekort aan energie hebt om je leven te doen.

Als Vitaliteitscoach kijk ik niet alleen naar jouw leefstijl maar nemen wij jouw vitale gezondheid ook onder de loep.

Een vitaal leven ervaren is meer dan alleen fysiek gezond en in balans zijn. Het gaat hierbij om de energie die jij in je hebt om dingen te doen.

Het in balans zijn zorgt ervoor dat jij in staat bent dat te ondernemen en te doen wat jij wilt doen.

Als vitaliteitscoach geloof ik erin dat de juiste motivatie jou helpt om te groeien en te presteren in al jouw levensdomeinen.

Hoe sterk jouw intrinsieke motivatie is hangt van het ervaren van;

 • Autonomie – het uitvoeren van een activiteit wat jij graag zelf wilt
 • Binding – verbinding te ervaren met zichzelf en de omgeving
 • Competenties – het uitvoeren van een activiteit of taak met jouw eigen kennis/kwaliteiten en de vaardigheden die men persoonlijk bezit

Door samen op zoek te gaan naar de invulling van deze basisbehoeften bezit je over vaardigheden om jouw leven richting te geven.

Ze helpen je jouw eigen weg te vinden in deze wereld, zullen jou meer energie om te leven geven en zullen ervoor zorgen dat jij niet meer aan het overleven raak maar juist jouw eigen leven gaat doen.

Een breder fundament, wat je helpt om ook in de toekomst keuzes te maken die bij je passen.

Als jij anders wilt, zul je anders moeten doen.

Ben jij er klaar voor om anders te gaan doen dan je altijd hebt gedaan? Ben jij klaar voor jouw fysiek gezonde(r) en vitaler leven?

Neem dan contact met mij op voor het maken van een kennismakingsafspraak. Ik hoor graag van jou waarmee ik je kan helpen (welke doelen/verlangens jij hebt) en vertel je graag meer over wat ik voor jou kan betekenen en wat je van mij kan verwachten.

Ik draag graag bij met mijn kennis en ervaring aan jouw fysiek gezonde én vitale leven in brede zin.

Door het verruimen van jouw kennis en met het stimuleren van jouw bewustwording kan jij jouw kennis en persoonlijke kwaliteiten toepassen en weer doorgeven.

Daarmee vorm jij een voorbeeldfunctie voor jouw omgeving en creëer jij het sneeuwbaleffect waarmee jij bijdraagt aan een fysiek gezonder en vitaler geheel.

De weg naar je hart gaat via jouw hoofd…

Laat duidelijk zijn dat Shivas Coaching jou niet wil overtuigen om iets te doen wat jij niet wilt of waar je (nog) niet aan toe bent.

Mijn missie is om jou bewust laten worden van jouw eigen mogelijkheden tot het maken van keuze(s) om jouw anthentieke zelf te kunnen en mogen zijn.

Jij weet zelf heel goed wat jij nodig hebt. Ik ondersteun jou in jouw zoektocht naar antwoorden zodat jij de juiste keuze voor jezelf kan maken.

Het kan iedereen overkomen dat je tegen verschillende levensvragen aanloopt op een moment in jouw leven waardoor je vastloopt. Met onrust en stress als gevolg.

Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

We kunnen ervan uit gaan dat antwoorden op jouw vragen grotendeels al in jou aanwezig zijn. Door het stellen van vragen en het delen van kennis kan het zijn dat puzzelstukjes op zijn plek vallen.