Voeding & Leefstijl

Advies en Analyse

30 minuten

Voedings- & Leefstijlanalyse en advies

Een vervolgstap op het basis Voedingsadvies kan je kiezen voor een Voedings- & Leefstijlanalyse met een adviesgesprek. Daarvoor vraag ik jou een intakeformulier in te vullen en een eetdagboek bij te houden en aan mij te mailen.

Op basis van jouw intakeformulier, de gegevens uit jouw eetdagboek en het gesprek van 30 min bij mij in de praktijk maak ik voor jou een persoonlijk Voedings- & Leefstijladvies.

Je ontvangt van mij per mail;

  • een analyse van jouw huidige voedings- en leefstijl
  • een persoonlijk voedings- en leefstijladvies
  • 2 voorbeeldmenu’s

Dit doe ik volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad.

Ik zal jou in het advies voorzien van waardevolle informatie en tools met betrekking tot gezonde voeding (gewoon te koop in de supermarkt). Wat je eventueel goed kan toepassen binnen het gezin zodat er niet apart gekookt hoeft te worden.

Zo leer jij om jouw doel te halen zonder het welbekende jojo effect inclusief de extra kilo’s die daar vaak mee gepaard gaan. Er komen in mijn advies voor jouw nieuwe eet- en leefpatroon geen maaltijdvervangers, pillen of poeders van pas.