Voedingsadvies

Voor het creëren van balans in jouw eetpatroon onder begeleiding van een BGN Gewichtsconsulent.

Vergroten van jouw voedingskennis

Tools

Oplossingsgericht

Doelgericht plan

persoonlijk

Op Maat gemaakte Recepten

BGN Gewichtsconsulent

Sharon de Groot

Ik begeleid jou, na een telefonische kennismaking, op het gebied van voeding, met als doel een gezondere eetpatroon en gezonder gewicht.

Tijdens de intake analyseren we jouw huidige eetpatroon en kijken we naar waar er ruimte is voor verbetering. Ook doen we een meting van gewicht, vet- & spiermassa en stellen we gezamenlijk jouw persoonlijke en haalbare doel op waar jij naar toe zal werken tijdens de begeleiding.

Ik voorzie jou in het adviesgesprek en vervolggesprek(ken) van de nodige informatie en kennis over voeding en geef jouw tools om jouw nieuwe eetpatroon in jouw leven te implementeren.

Ook zal ik jou ondersteunen bij het vinden en behouden van jouw motivatie en versterken van jouw doorzettingsvermogen. Zodat jij jouw nieuwe eetpatroon ook op langere termijn volhoudt en jouw nieuwe leefstijl blijvend zal zijn.

“Als gediplomeerd Gewichtsconsulent adviseer en begeleid ik mensen met gewichtsproblemen en/of voedingsvraagstukken volgens de Richtlijnen Goede Voeding, Voedingsnormen en de Beweegrichtlijnen van de Gezondheidsraad naar een gezond voedings- en beweegpatroon.”

De Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland houdt toezicht op de kwaliteit van de opleidingen en haar leden.

Daarnaast werken de gewichtsconsulenten voor vastgestelde richtlijnen waardoor jij als klant verzekerd bent van professionele begeleiding. Zo weet jij zeker dat je de juiste coaching, het beste advies en uitstekende ondersteuning krijgt.

Vergoeding

Ook in 2022 wordt de BGN Gewichtsconsulent (deels) vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars. Wil je weten of jouw verzekering iets vergoedt? Klik dan hier om te kijken op de website van BGN Nederland of neem contact op.

Programma Voedingsadvies

1. Voedingsanalyse

We zullen jouw eetpatroon naar aanleiding van een vragenlijst en een bijgehouden eetdagboek analyseren.

2. Doelen bepalen

Of je nou wilt afvallen, aankomen, meer energie wilt of meer balans wilt creëren. Samen bepalen we jouw haalbare gezondheidsdoel.

3. Voedingsadvies

Naar aanleiding van jouw gewenste verlangen en jouw voedingsanalyse maak ik een op maat gemaakt voedingsplan.

4. Begeleiding

Omdat iedereen anders is, is mijn begeleiding en advies op maat. Jouw steun in de rug naar actie, progressie en motivatie.

Mijn werkwijze

Kennismaking

Kennismaking (gratis, 20 min)

We maken telefonisch kennis met elkaar en bekijken welk traject bij jouw wensen past.

Intake

Intake (55 euro, 60 min)

Tijdens het persoonlijke intake analyseren we jouw voedingspatroon en brengen deze in kaart naar aanleiding van jouw bijgehouden eetdagboek. Ook meten we jouw gewicht, vet- & spiermassa en bepalen we jouw doelen.

Advies

Advies (65 euro, 60 min)

Tijdens onze 2e afspraak bespreken we samen het voedingsplan naar aanleiding van jouw doelen. We bekijken hem zorgvuldig en stellen hem waar nodig bij. Ook noteren we jouw meetgegevens.

Vervolgsessies

Vervolgsessie (30 euro, 30 min)

We meten jouw voortgang en evalueren de afgelopen periode. Indien nodig passen we het plan bij of het advies scherper. Ik voorzie jou van de nodige informatie en advies over voeding en beantwoord jouw inhoudelijke vragen. Je gaat elke sessie met nieuwe kennis en tools naar huis.

Weekmenu's

Weekmenu’s op Maat (9,95 euro per maand)

Wil jij die menu’s, welke afgestemd zijn op jouw persoonlijke situatie (denk hierbij aan jouw lichaamssamenstelling, leefstijl, sport en overige activiteiten) en ook nog eens rekening houdt met jouw voedingsvoorkeuren? Ontvang de voor jou op maat gemaakte weekmenu’s voor slechts €9,95 per maand.

Wil je meer weten, kijk dan hier

Tel.nr.

06 – 383 198 90

Email

info@shivascoaching.nl

Bezoekadres

Zadelmakerstraat 44, Velserbroek