+31 6 383 19890 info@shivascoaching.nl

Voedingadvies & begeleiding

Ben jij klaar met het zoveelste dieet? Een dieet volgens de nieuwste trends? Maar wel een die wat lastig vol te houden is? Het lukt je om af te slanken maar na een tijdje zit ze er toch weer aan. Vaak met een beetje extra.

Klinkt het jou bekend in de oren en word je er ook moedeloos van? Dan wordt het tijd om weer normaal te gaan eten. Maar hoe doe je dat nou?

You are what you eat!

In deze razendsnelle wereld vol verleidingen en tijdsdruk is het lastig om gezonde keuzes te maken. Je weet vaak wel wat gezond is maar toch kies je voor iets ongezonds of eet je teveel. Door onder andere ongezonde voeding, te grote porties en te weinig beweging kan overgewicht ontstaan.

Wil je graag afvallen?

Het doel van mijn beleiding bij Voedingsadvies;

Of je nou af wilt vallen of juist aan wilt komen, een gezonde(re) eetstijl of je leefstijl compleet wilt aanpassen… Als geregistreerd BGN gewichtsconsulent is mijn coaching gericht op het veranderen van gedrag op weg naar jouw ideale duurzame oplossing en het vergroten van jouw kennis op het gebied van voeding en jezelf (waarom doe je wat je doet).

Je leert niet alleen gezonder en gevarieerder eten waarbij je geniet van goede voeding volgens de Schijf van Vijf. Maar ook hoe je gedrag kunt veranderen.

  • Bewustwording en inzicht krijgen over jouw eetstijl en -patronen, je eetdrag en ook jouw beweging.
  • De verandering in jouw gedrag doen we stapje voor stapje voor een duurzaam resultaat
  • Naar jouw intrinsieke motivatie te kijken waardoor jij jouw veranderingen intenser zal gaan implementeren in jouw eigen leven en daardoor ook makkelijker vol gaan houden.

 

Intakegesprek Voeding

45 à 60 minuten

55 euro

Tijdens het intakegesprek maken we nader kennis met elkaar.

We bespreken jouw hulpvraag en meten naast jouw gewicht ook jouw buikomvang, BMI en spier- & vetmassa.

Voor het gesprek stuur ik je een intakeformulier toe en bekijken we, tijdens het gesprek, jouw leefstijl.

De afspraak kan zowel telefonisch als online plaatsvinden maar ook bij mij aan de praktijk in Velserbroek of Schagen.

Adviesgesprek Voeding

45 à 60 minuten

65 euro

Dit gesprek is bedoeld voor het advies dat ik persoonlijk voor jou heb gemaakt.

Je hebt een voedingsdagboek ingestuurd waardoor ik alle benodigde informatie heb kunnen verzamelen voor jouw persoonlijk advies.

Het advies omvat een goed toepasbaar advies op het gebied van voeding en leefstijl. Je ontvangt concrete tips en advies zodat dat je meteen kan beginnen met je gezonde(re) voedingspatroon naar een gezonde(re) leefstijl.

Een advies gebaseerd op wat wel werkt en dus goed vol te houden is wat bijdraagd aan jouw nieuwe duurzame leefstijl.

Vervolggesprek Voeding

20 à 25 minuten

30 euro

We bepalen onder andere jouw gewicht en je kan vragen stellen.

We bespreken samen de voortgang van de afgelopen periode;

  • jouw knelpunten
  • hoe het de afgelopen periode is gegaan
  • welke keuzes jij hebt gemaakt
  • wat goed en minder goed ging.

Samen kijken we waar er eventueel andere keuzes gemaakt kunnen worden en geef ik je tips. We maken eventuele aanpassingen in jouw plan om het voor jou haalbaar te maken en te houden.

Desgewenst kunnen de gesprekken in het begin wekelijks plaatsvinden. Tussen onze afspraken ben ik per mail en via whatsapp te bereiken tijdens kantooruren voor ondersteuning, want je staat er niet alleen voor in het aanleren van jouw nieuwe andere leef- & eetstijl.