Sharon de Groot

Wie is Sharon…

Sharon de Groot (1977) is het gezicht bij Shivas Coaching. 

Sharon is moeder van 2 dochters (’98 & ’08), partner, (schoon)zus en (schoon)dochter.

Geboren in Indonesië als Komariyah en opgegroeid vanaf 1978 als Sharon Goudsmit in Mijdrecht.

Mensen omschrijven Sharon als betrouwbaar, empatisch, laagdrempelig, toegankelijk, betrokken en enthousiast.

Haar paard

Sharon is haar bewustwordingspraktijk begonnen in 2019 en is vernoemd naar haar paard Chivas.

Met Chivas zijn authentieke persoonlijkheid, uitdagende karakter en bijzondere uiterlijk staat hij symbool voor haar praktijk.

Sharon is online te vinden maar ook in haar praktijk in Velserbroek in het plaatselijke Sportcentrum waar zij samenwerkt met Work With Care.

Hobbies

In haar vrije tijd leest ze veel boeken over Persoonlijke Ontwikkeling en sport ze graag zowel buiten als binnen in de Sportschool.

Jij mag er zijn zoals wie jij wilt zijn.

Nadat Sharon jarenlang werkzaam was als Officemanager, werd ze in 2015 goed ziek. Een zoveelste burn-out maar dan één in een heftige vorm.

Roer om

Het moment dat Sharon het roer heeft omgegooid en zichzelf als ervaringsdeskundige, op het gebied van; Adoptie, AD(H)D, een ongezonde leefstijl en een reeks van burn-outs, heeft laten certificeren als NLP Practitioner, BGN Gewichtsconsulent, maar ook als Leefstijl- & Vitaliteitscoach. 

Momenteel is zij NLP Trainer in opleiding. En wil zij in 2023 zelf NLP trainingen gaan geven. 

Sportief

Naast het sportief geworden zijn, ligt haar hart bij Persoonlijke Ontwikkeling en het creëren van verbinding bij en tussen mensen.

Het beginnen van haar eigen praktijk is de ideale combinatie van niet alleen haar persoonlijke kwaliteiten en kennis inzetten, maar ook haar opgedane (levens)ervaring kunnen gebruiken om anderen te ondersteunen op het gebied van Voeding, Leefstijl, AD(H)D, AdoptieNazorg en Vitaliteit.

Haar kracht?

Sharon ondersteunt en begeleidt vol enthousiasme (jong)volwassenen in hun zoektocht naar hun eigen duurzame(re) geestelijke én lichamelijke balans voor een duurzame persoonlijke leefstijl.

Dit doet zij zonder te oordelen én ook zonder er labels aan te hangen. Het gaat juist om jou als authentiek mens bij wie de kwaliteiten en antwoorden op vragen wellicht nog verborgen liggen en/of nog niet optimaal ingezet zijn.

Haar missie

Haar missie is het bewustzijn creëren dat men meer kan met wat ze al kunnen.

Vanuit een warme, laagdrempelige en veilige plek.

 

Wie zij graag helpt?

Iedereen die op zoek is naar grip op hun leven en een wel werkende leefstijl wilt creëren, die ook nog eens vol te houden is.

Zij die geleefd werden en nu worstelen met die Beren op de Weg (angst, overtuigingen, gedrag, valkuilen), op weg naar hun balans in het leven.

Hoe mooi is het om van “geleefd worden” naar “grip op je eigen leven” te gaan.

En duurzame keuzes te kunnen en durven te gaan maken op het gebied van Voeding & Leefstijl en Mindset & Veerkracht, welke bijdragen aan een lichamelijk gezond én vitaal leven en van invloed zijn op jouw ideale persoonlijke leefstijl.

Wil je meer weten? Neem dan contact op.

Ook jij kan meer met wat je kan.