Wie is Sharon?

Ik ben geadopteerd en moeder van 2 dochters (’98 & ’08), partner van, (schoon)zus en (schoon)dochter.

Geboren in Indonesië als Komariyah en opgegroeid vanaf 1978 als Sharon Komariyah Goudsmit in Mijdrecht.

Mensen omschrijven mij als betrouwbaar, empatisch, laagdrempelig, toegankelijk, betrokken en enthousiast.

In mijn vrije tijd lees ik graag boeken over Persoonlijke Ontwikkeling en ben ik te vinden in maar ook buiten de sportschool voor een cardio work-out of een effectieve krachttraining.

Shivas Coaching

Vernoemd naar mijn paard, Chivas Regal, helaas overleden in 2006.

Ik ben mijn praktijk begonnen in 2019 en heb hem vernoemd naar mijn paard.

Met zijn authentieke persoonlijkheid, uitdagende & speelse karakter en bijzondere uitstraling staat hij symbool voor waar mijn praktijk voor staat.

Ik ben online te vinden maar ook in mijn praktijk in Velserbroek in het plaatselijke Sportcentrum waar ik samenwerk met Work With Care.

Jij mag er zijn zoals wie jij wilt zijn.

Toen ik in 2015 ziek werd, mijn zoveelste burn-out, ging het roer om. Ik heb me laten omscholen tot NLP Coach met als specialisme AD(H)D, Life- & Leefstijlbegeleiding en BGN Gewichtsconsulent. Vanuit mijn eigen ervaringsdeskundigheid coach ik ook medegeadopteerden. 

Momenteel geniet ik van de opleiding tot NLP Trainer en ga ik vanaf 2023 zelf small groep NLP trainingen geven.

Mijn kracht en missie

Ik ondersteun en begeleid vol enthousiasme (jong)volwassenen in hun zoektocht naar het nemen van het leven in eigen hand, het creëren van een eigen levensstijl en daarin zichzelf centraal zetten. 

Zonder oordelen en zonder labels. Het gaat juist om jou als authentiek mens bij wie de kwaliteiten en antwoorden op vragen wellicht nog verborgen liggen en/of nog niet optimaal ingezet zijn.

Mijn missie

Mijn missie is het bewustzijn creëren dat je meer kan met wat je al kunt. Vanuit een warme, laagdrempelige en veilige plek.

Bewustwording van jouw gedrag en patronen, met als doel jouw eigen levensstijl te gaan creëren waarin jij jezelf centraal zet.

Ik coach en ondersteun jou hoofdzakelijk op het gebied van mindset & veerkracht. Ook kunnen we naar wens inzoomen op het gebied van beweging, voeding, slaap en ontspanning.

Stap voor stap gaan we in jouw tempo op zoek naar de keuzes op weg naar jouw verlangen.

Samen werken we aan duurzame verandering in jouw gedrag waarvan jij blijvende positieve resultaten ervaart. Niet alleen meer rust en energie maar ook je focus is sterker en je zelfvertrouwen krijgt een enorme boost.